Разположен в непосредствена близост до красив и богат на история морски бряг, хотелски комплекс Сънрайз Ол Суитс предлага изключителна възможност за релаксираща лятна ваканция.

Стаи и апартаменти

Двойна стая

Удобните и просторни двойни стаи с площ от 28 кв.м., подчинени на цялостната семейна концепция на комплекса, предлагат всички удобства и максимален комфорт за настаняване на семейства от 2-ма възрастни и 2 деца или 3-ма възрастни.

Виж какво включва

Едноспален апартамент

Стилни и просторни апартаменти с площ от 63 кв.м., проектирани така, че да предложат идеални условия за почивка. Тематично издържани в морски и пясъчни нюанси, и подчинени на цялостната семейна концепция на комплекса, апартаментите предлагат всички удобства и максимален комфорт за настаняване на семейства от 2-ма възрастни и 2 деца или 3-ма възрастни.

Виж какво включва

Двуспален апартамент

Стилни и просторни апартаменти с площ от 90кв. м., проектирани така, че да предложат идеални условия за почивка. Тематично издържани в морски и пясъчни нюанси, и подчинени на цялостната семейна концепция на комплекса, апартаментите предлагат всички удобства и максимален комфорт за настаняване на семейства от 4-ма възрастни и 2 деца или 5-ма възрастни.

Виж какво включва

Ресторанти и барове

  • Основен ресторант с голяма открита тераса
  • А- ла- карт ресторант
  • Лоби / пул бар
  • Бар на езерото
  • Кафе-сладкарница
  • Плажен бар
Виж всички

All Inclusive

Ол Инклузив предлагането е нещото на което ние отделяме изключително внимание.Знаейки, че храната допринася много за една перфектна почивка, ние не правим  никакъв компромис нито с качеството, нито  с начина на поднасяне на ястията. Горди сме, че използваме винаги само пресни продукти от местни доставчици. Изхранването е организирано на блок маса, отличаваща се с изобилие и разнообразие. Ежедневното снабдяване със свежи, първокласни  храни ни дава възможност да задоволим всеки вкус. 

Виж какво включва

Активности

top-renta-car
Блу Меджик Хотел

За резервации
+359 (0) 52 986047

Рецепция
+359 (0) 550 45145


bluemagic@sunrise.bg
Ол Суитс Хотел

За резервации
+359 (0) 52 986047

Рецепция
+359 (0) 556 35600


sales@wtc.bg
Сънрайз Ризорт

Мениджър връзки с клиенти
grm@sunrise.bg


8250 Обзор, България

ВРЕМЕТО В ОБЗОР
Общи условия

Сънрайз Ризорт ©2024 Всички права запазени.