Сънрайз Блу Меджик Ризорт посрещна първите си гости  през 2018 г. Това е перфектният избор за Вашата семейна ваканция сред морска атмосфера и изключително качество, заедно с обещанието за незабравимо лятно изживяване.

Стаи и апартаменти

Двойна паркова стая

Всички двойни паркови стаи са с изглед към красивата зелена градина на комплекса. Удобни и просторни, двойните стаи с площ от 28 кв. м., предлагат всички удобства и максимален комфорт за настаняване. Те разполагат с редовни легла за всички гости - едно двойно легло и едно допълнително легло.

Виж какво включва

Двойна стая странично море

Стаите от този тип са с с изглед към красивото Черно море. Удобни и просторни двойни стаи с площ от 28 кв. м., които предлагат всички удобства и максимален комфорт за настаняване на семейства от 2-ма възрастни и 2 деца или 3-ма възрастни.

Виж какво включва

Джуниър суит

Сънрайз Блу Меджик Ризорт разполага с 12 Джуниър Суита.
Те са по- големи от двойните стаи и имат обособен кът за почивка. Всички помещения са с изглед или към красивото Черно море или към околните долини. Джуниър Суитовете предлагат всички удобства и максимален комфорт за настаняване на семейства от 2-ма възрастни и 2 деца или 3-ма възрастни.

Виж какво включва

Ресторанти и барове

  • Основен ресторант с открита тераса
  • Снек / Пул Бар
  • Лоби бар
Виж всички

All Inclusive

Ол Инклузив предлагането е нещото на което ние отделяме изключително внимание.Знаейки, че храната допринася много за една перфектна почивка, ние не правим  никакъв компромис нито с качеството, нито  с начина на поднасяне на ястията. Горди сме, че използваме винаги само пресни продукти от местни доставчици. Изхранването е организирано на блок маса, отличаваща се с изобилие и разнообразие . Ежедневното снабдяване със свежи, първокласни  храни ни дава възможност да задоволим всеки вкус.

Виж какво включва

Активности

top-renta-car
Блу Меджик Хотел

За резервации
+359 (0) 52 986047

Рецепция
+359 (0) 550 45145


bluemagic@sunrise.bg
Ол Суитс Хотел

За резервации
+359 (0) 52 986047

Рецепция
+359 (0) 556 35600


sales@wtc.bg
Сънрайз Ризорт

Мениджър връзки с клиенти
grm@sunrise.bg


8250 Обзор, България

ВРЕМЕТО В ОБЗОР
Общи условия

Сънрайз Ризорт ©2024 Всички права запазени.