Несъмнено едно от любимите места на всички наши гости е плажът. Ивицата е голяма, а ние сме се погрижили да я превърнем в едно райско местенце за релакс и забаления. 

Плажен бар

От 10:00 до 18:00 часа, всички гости на Сънрайз Ризoрт могат да се насладят на напитки от новия ни плажнен бар, като част от Ол инклузив предлагането - топли напитки, вода, безалкохолни, сокове и наливна бира.

 

Селектирано меню от коктейли и напитки се предлага от 10:00 до 23:00 часа, срещу заплащане. 

 

Фитнес плажна зона

Тренировката е важна част от активния начин на живот, за това гостите ни имат възможност да я направят по възможно най-приятния начин, а именно в нашата Фитенс зона на  плажа, където слънчевите лъчи срещат освежаващия морски бриз. 

 

Независимо дали сте любители на плажен футбол, волейбол или предпочитате да практикувате йога и пилатес, предлагаме ви да се включите в нашите групови занимания на плажа. 

 

Съп § Сърф зона за забавления

Съп и сърф зоната за забавления е идеална за гостите който искат да пробва нещо ново и различно. Всеки  желаещ може да вземе първия си урок по кайт сърф, съп или хавайски сърф и да яхне гребена на вълната.

Търсачите на екстремни усещания и адреналин също не са пренебрегнати, при нас можете да пробват джет ски, парасейлинг, теглене с надуваеми банани и много други водни атракции.

Детска плажна зона

Предвидени са и различни занимания за най-малките в нашата Детска плажна зона. 

Релакс и лаундж зоната е мястото къдете всеки решил да се отдаде на почивка, хубава книга или просто събиране на слънчева енергия, ще може да го направи необезпокояван от останалите.

Шезлонги и чадъри

За да предложим максимален комфорт на нашите гости ние сме осигурили безплатни шезлонги и чадъри на плажа пред ризорта. Зоната е обезопасена и поддържана от екипа ни, който се грижи да не липсва нищо необходимо на гостите. В непосредствена близост до водата се намират и нашите луксозни плажни шатри, практични и удобни,те са идеален избор за цялото семейство. Към тях сме приготвили и изненади за малки и големи. Шатрите се предлагат срещу допълнително заплащане.

Блу Меджик Хотел

За резервации
+359 (0) 52 986047

Рецепция
+359 (0) 550 45145


bluemagic@sunrise.bg
Ол Суитс Хотел

За резервации
+359 (0) 52 986047

Рецепция
+359 (0) 556 35600


sales@wtc.bg
Сънрайз Ризорт

Мениджър връзки с клиенти
grm@sunrise.bg


8250 Обзор, България

ВРЕМЕТО В ОБЗОР
Общи условия

Сънрайз Ризорт ©2024 Всички права запазени.