Очакват ВИ незабравими моменти заедно с нашия анимационен екип и разнообразните активности и програми, които сме подготвили за ВАС.

Детски кът

 За нашите малки посетители сме подготвили 6-дневна седмица, съставена от интересни тематични дни, като например Пиратски и Спортен ден. Освен това разполагаме с множество съоръжения за игра, както и с интерактивен под с множество възможности за забавление и научаване на нови неща. С началото на сезон 2023 сме подбрали и невероятна креативна работилница и куклен театър програма. Разбира се, няма как и без детска дискотека, както на голямата анимационна сцена на комплекса, така и на плажа.

Помислили сме и за най-най-малките ни посетители като на Ваше разположение ще е и невероятната зона за деца от 0-3 годишна възраст. С разнообразни съоръжения и мека мебел за още по-незабравими дни по време на опознаването на света на Вашето бебе.

Развлечения

Комплексът разполага и с открита детска площадка, където малчуганите могат да се забавляват на воля.

Funrise Resort - мястото, където забавлението е гарантирано. Вече притежаваме вкопани трамплини на плажа. Два прекрасни надуваеми замъка, както и АТВ писта с няколко електрически бъгита. На Ваше разположение е и плейстейшън залата, която се намира в съседния хотел - Сънрайз Ол Суитс, сграда 4 - точно до рецепцията.

Една от големите изненади на сезон 2023 е именно - Вечерната програма. Очаква Ви чисто нова огромна сцена, която ще обедини гостите на комплекса. Сцената се намира по средата на комплекса. Вечерните програми ще се изпълняват от професионални изпълнители, танцьори и творци - едни от най-добрите в България. Незабравими вечери, разбира се в компанията на питие, пуканки, летен бриз и любимите хора.

Блу Меджик Хотел

За резервации
+359 (0) 52 986047

Рецепция
+359 (0) 550 45145


bluemagic@sunrise.bg
Ол Суитс Хотел

За резервации
+359 (0) 52 986047

Рецепция
+359 (0) 556 35600


sales@wtc.bg
Сънрайз Ризорт

Мениджър връзки с клиенти
grm@sunrise.bg


8250 Обзор, България

ВРЕМЕТО В ОБЗОР
Общи условия

Сънрайз Ризорт ©2024 Всички права запазени.